Amenajari interioare Bucuresti

Bine, ati intrat pe blogul meu: lasati-va imbratisati, ca altfel nu se poate. Gata. A002cum vreau sa va prezint un alt tip de lucru facut de mana. Cu cap! Promovez astazi niste mesteri in renovari si amenajari interioare (locuinte si spatii comerciale) la care e de preferat sa apelezi atunci cand vrei sa repari sau sa finisezi casuta ta, unica pe care o ai, deci sweet-home-ul tau la care si vrei si trebuie sa te intorci de oriunde te duci in zilele tale. Pe de o parte. Daca as avea un atelier in care mi-as produce salurile mele involanate, as apela iarasi la Amenajari interioare Bucuresti. (Intamplarea face sa cunosc cate ceva despre cei implicati in aceasta echipa responsabila de mesteri, am beneficiat nu de mult de cateva produse lucrate impecabil de una dintre cele ce o alcatuiesc) macar pentru cateva idei de amenajare daca nu mai mult. E momentul sa lasam specialistii adevarati sa lucreze pentru noi. Mai bine renovam casa rar dar perfect decat des si vai steaua noastra! Am sa va arat fotografii din casa mea sa vedeti cum mi-au lucrat mie „meseriasii” pe care i-am angajat. Si nu pe bani putini! Nu orice zugrav e ZUGRAV, nu orice faiantar este FAIANTAR, etc. In acelasi timp, pe o suma considerabila dar cinstita, am angajat asta-vara o echipa de specialisti in montarea acoperisului. Conditiile de executare a lucrarii, materialele, garantiile, to005ate au fost conform asteptarilor.

Daca imi faceti placerea sa accesati linkul veti intelege promisiunile si garantiile totodata pe care Amenajari interioare Bucuresti le ofera si veti sti la cine sa recurgeti si pe cine sa recomandati la nevoie. Stiti cum spune englezul: „Sunt prea sarac sa cumpar lucruri ieftine”. Culmea e ca noi, romanii, cumparam scump chiar si lucrurile/ lucrarile prost facute. Hai sa nu mai luam „teapa”! Sa apelam la specialistii care isi asuma concret angajamentele si le duc cu raspundere la bun sfarsit.

Va multumesc si pentru aceasta vizita. Va recomand cu sinceritate sa accesati link-urile si bannerele publicitare din bara laterala pentru ca promovez lucruri (servicii, demersuri civice, in curand) despre care este bine sa stiti mai multe.

Inchei cu acelasi indemn: sustin lucrul facut manual. Si, daca nu vreti sa patiti ca mine- priviti fotografiile cu atentie- alegeti cu mai multa prudenta persoanele carora le dati banii vostri sa va lucreze prost!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s