Livi Copaceanu, suflet de artist

Buna regasit. Proiectul nostru de sustinere a lucrului facut de mana are succes. Si aceasta deoarece suntem destui interesati si practicanti de handmade, dar mai ales, am avut sansa sa primesc acordul si colaborarea unor realizatori minunati de a descrie pe blogul meu creatiile lor. Lucrul cu oamenii nu este deloc usor, nu stiu cum de-am putut crede ca voi putea dezvolta un proiect care implica nu doar munca si talentul artizanilor cat, uneori, orgolii  si totul sa mearga perfect. Daca scriu aici despre ceea ce vad si imi place o fac subiectiv: este blogul meu si nu am contracte care sa ma oblige nici sa scriu, nici sa sustin proiecte. Acest deziderat al meu de promovare a lucrului manual s-a dezvoltat datorita nu mie ci artstilor despre care am scris, care v-au cucerit, care au avut sustinatorii lor. Dar, tocmai pentru ca ceea ce fac aici nu urmareste interese materiale, asadar nu scriu nici la norma, nici pentru bani,  ba „cheltui” din timpul meu de viata, imi rezerv in continuare dreptul sa scriu numai despre Oameni care fac lucruri deosebite ci nu despre lucruri deosebite facute de oameni buni in fond, dar cu care nu interactionez sentimental.. Cei despre care scriu imi dovedesc- prin colaborarea cu ei- dincolo de talent, blandete, modestie, adesea nejustificat de multa, si astfel ma ajuta sa cred in ceea ce ma implic emotional sa promovez. Imi cer cu sinceritate pura scuze celor cu care nu am putut colabora: daca nu rezonez cu artistul, nu ii fac niciun bine scriind aici despre el, deoarece nu sunt un robot ci o emotionala. Mai departe, intelegeti singuri.

Livi Copaceanu. Aceasta tanara din Tecuci despre care voi scrie astazi m-a convins sa o includ in modestul dar ambitiosul meu proiect intr-un fel aparte: facandu-ma atenta ca nu trebuie sa evit a promova si pe cei care lucreaza cu materiale mai ieftine, accesibile celor care nu isi permit perle sau…sau… Facusem si acest tip de promovare, probabil nu citise despre Andreea, cea care floriceste superb din lut polimeric, despre Alina care decoreaza obiecte prin tehnica servetelului, despre Adina, care are un magazin pe site-ul Breslo unde produsele sale sunt la preturi pornind de la 8 ron. Intentionez sa cer acordul si unor, cator mai multi astfel de creatori, vreau sa scriu despre cei care lucreaza cu sfoara, cu fetru, cu iuta, cu macrame, cu snur satinat sau soutache, cu hartie, etc., nu se pune problema. Ea are un grup de 800 de membri interesati de handmade. Sunt unul dintre acesti membri.

Livi a urmat scoala populara de arta- sectia grafica- dar si alte cursuri de arta. Apreciez ca a fost sustinuta de parinti sa isi dezvolte simtul artistic care o incerca inca de la noua ani, lasandu-l pe acesta pe planul doi, axandu-se pe matematica o vreme. Mai tarziu, cu picturile sale a avut trei (!) expozitii in orasul sau natal si una in Sinaia, impreuna cu un grup de artisti. Pe langa picturile sale, ii place sa filmeze, sa fotografieze, sa scrie poezii, sa creeze globuri in tehnica Kusudama, bijuterii in tehnica numita quilling sau cu margelute, nisip, perle, cristal,  cusute cu sarma, guta. Unde o cauti, numai sensibilitate! Va las sa urmariti colajul de mai jos cu unele din lucrarile ei si daca vreti sa vedeti si Tecuciul prin ochii ei de fotograf amator, aici o puteti face. De asemenea, pagina in care isi expune picturile este aceasta.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Un gând despre „Livi Copaceanu, suflet de artist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s