Flavia Rosana Capraru: „Pentru mine, culoarea reprezinta bucuria de a trai.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Va imbratisez din nou, la fel de deschisa sufleteste. Va multumesc mult pentru interesul pe care-l acordati handmade-ului si artizanilor acestuia. Inca, acestora le multumesc si mai mult, pentru colaborare.

De data aceasta voi scrie cu deosebita placere despre frumoasa Flavia Rosana Capraru, absolventa a Facultatii de Arte din Timisoara, Sectia design vestimentar si decoratiuni interioare. Tehnica, stilul si creatia din mai toate domeniile au fost studiate, tatonate, incercate cu mare drag de catre Flavia. Cauta esenta si puritatea in traditiile si obiceiurile romanesti, pe care le stilizeaza in fermecatoarele sale lucrari colorate, din ceramica si lana, lucrate cu multa dragoste. „Pentru mine culoarea reprezinta bucuria de a trai, de a crea si de a fi original.” 

Flavia, artista Flavia, este in prezent foarte fericita ca preda mai departe dragostea pentru traditii si lucru manual  la cursurile pe care le-am initiat: unul de Fashion design si cel de-al doilea, de Decoratiuni interioare.

Ma bucur in modul asezat, pur, deplin ca am prilejul sa cunosc si sa recomand o artista si o femeie delicata ca Flavia, ca pot impartasi cu voi incantarea pe care sufletul meu o simte admirand colierele sale cu flori de camp, din lana, unul mai frumos decat altul. Voi alcatui pentru prima data doua colaje pentru un acelasi articol, pentru ca vreau sa admirati separat si pe indelete si obiectele artistice ale Flaviei de decor, din ceramica, foarte, foarte frumoase si ele.

Alegeti handmade, dragele mele. Pentru ca este lucrat cu suflet si ne prind cel mai bine! Pe data viitoare, cu mare, mare drag! (Nu uitati bannerul Flaviei, in bara laterala stanga a blogului.)

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s