Ana Zaporojan. O dulce obsesie-margelitul.

Reverenta doamnei Ana Zaporojan. Doamnei profesoare de limba rusa, basarabeanca din Ucraina, stabilita de ani buni in Oradea. (Bunicul meu a fost basarabean, sa stiti!) Doamnei care a fondat in anul 2011 pe facebook grupul „Loja pasionatilor de margele”, care numara in prezent peste 3200 de membri! (Printre care si o parte dintre cele despre care am scris pe blog. Click pe cuvintele verzi  pentru mai multe amanunte despre Loja.) Pentru creatiile sale, Doamna Ana studiaza si trendul actual al modei dar si istoria culturii. Participa cu mult drag cu pretioasele sale coliere la diverse concursuri, evenimente si actiuni caritabile.

Ei bine, va recunosc cu sinceritate, nu mi-e usor sa scriu despre aceasta minunat de talentata Doamna. Dar nici nu ma voi lasa intimidata de maiestria sa artistica deoarece nu vreau sa descurajez pe niciuna dintre voi. Si dansa a inceput odata de undeva, nu a facut splendorile acestea de bijuterii si genti dintotdeauna, v-am spus ca a fost profesoara. De limba rusa. „Aventura” sa in fascinanta lume a margelitului a inceput odata cu necesitatea accesorizarii unei tinute a fiicei sale. Astazi, Ana abordeaza cu mare succes diverse stiluri si teme in realizarea colierelor sale.

Inainte sa va las sa admirati priceperea si inzestrarea artistica a doamnei Ana Zaporojan, va spun un amanunt „din culise”: nu am insistat mult  sa obtin acordul si colaborarea Doamnei Ana pentru articolul de fata. Mi-a raspuns „da” extrem de prompt si politicos, modesta ca o Lady. Mi-a facut si un cadou… de relaxare: Concertul la vioara, Beethoven, Yehudi Menuhin.

Sa ne bucuram impreuna de doamna Ana Zaporojan, Mare Maestra a Handmade-ului de Excelenta. (Aprecierea im apartine.) Sa ne lasam inspirati de ea si sa alegem cat mai des posibil handmade. Pentru ca este facut cu suflet si ne prinde cel mai bine. Pe data viitoare! Doamna Ana are si dansa, evident, bannerul sau pe blogul acesta. Accesati-l.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s