LadyLuna, juna ce realizeaza cununa. Numai una este cununa LadyLuna!

Greu cu temperaturile-acestea tropicale, nu-i asa? Da’ nu trece ea odata canicula asta?! Trece, veti vedea! Haideti sa vorbim despre lucrurile frumoase din handmade-ul autohton, va promit ca nu avem a ne plictisi prea curand!

LadyLuna este o juna foarte frumoasa, fotografa si creatoare de coronite de mireasa si buchete cu flori delicate, ace pentru coc, marturii pentru botez, si altele, din fimo. Povestea Lunei este una despre curajul initiativei, urmata de succesul acestei indrazneli. Luna realiza pana la un moment dat fotografii la un studio foto.

Avandu-le ca modele in modelarea in lut polimeric pe artizanele despre care am si vorbit deja pe acest blog sau urmeaza sa vorbim, cat si pe rusoaicele care au inspirat-o cu tutorialele lor demonstrative, LadyLuna a abordat o alta ramura artistica: bijuteriile. Mi-am dat seama cat de mult poate sa iubeasca ce face, dupa amanuntita descriere a procesului tehnologic, din care va redau doar atat: „folosesc doua feluri de plastilina: lut polimer cu intarire la cald (fimo, cernit, premol) si plastilina cu uscare la aer (o numesc airdry clay). Ambele feluri de plastilina se completeaza in proprietati”. Si Luna continua cu multe, multe alte detalii din care am dedus ca ii place ce face, stie ce face, si face bine ceea ce face! Cu pasiune si cu respect pentru arta si pentru clienti. Indiferent de felul de material folosit, eu sunt intr-o permanenta cautare, experimentare. Caut unelte noi, materiale auxiliare noi, alte tehnici.”

Deci, aceasta este LadyLuna pe care imi permit sa va recomand s-o retineti. Aveti bannerul ei pe blogul acesta, dati click si-i puteti vorbi sau macar admira priceperea, pe pagina sa de facebook. Luna are stilul ei aparte, chiar daca a avut la inceput ca modele artizane foarte talentate. Sa alegem cat mai des handmade dragele mele drage! Pentru ca este lucrat cu suflet si ne prinde cel mai bine! Pe data viitoare!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s