Doua surori, acelasi brand: Coquette femme.

Bun regasit in lumea handmade, singura lume in care se lucreaza de placere si cu multa dragoste! As vrea sa va aduc in atentie creatiile a doua surori, evident pasionate de accesorii handmade. Ioana si Violeta au dezvoltat pasiunea lor pentru frumos intr-o afacere de care sunt tare mandre. Am dedus aceasta din scurta descriere a povestii lor. Cunosc exact legile advertising-ului, lucru extrem de important in business, fie el si cu produse handmade! Despre ele insele nu mi-au dezvaluit mare lucru, ci doar despre ceea ce fac! Si inca foarte, foarte persuasiv.

Bijuteriile Coquette femme inseamna stil, frumusete, traire, inspiratie”, spun artizanele noastre. Gasiti colierele lor si tot ceea ce creeaza ele expuse la Galeriile Excelsior de la Piata Unirii, unde cele care doriti, puteti merge sa le vedeti si sa le probati. Pe Ioana si Violeta le puteti vizita si pe site-ul lor. Vorbind cu ele, puteti afla ca ambaleaza produsele comandate de voi astfel incat pot fi oferite cadou, si le adauga, la cerere, si o felicitare cu mesaj personalizat. „Cientii ne pot lasa mesajul care doresc sa apara pe felicitare iar noi livram apoi produsele la adresa sarbatoritei”.

Eu vi le-am prezentat pe fete. Recomandarea mea ramane aceeasi: sa alegem handmade pentru ca este lucrat cu suflet si ne prinde cel mai bine! Pe data viitoare! (Ajungeti pe pagina Coquette femme dand click pe cuvantul inrosit  „site”, din articol.)

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s