Flori Carjan si eficienta fimo-terapiei

Bun regasit! Sa o cunoastem de aceasta data pe Flori Carjan, creatoare de bijuterii, accesorii de par si de mireasa, pahare ornate cu flori fimo pentru miri, etc. Povestea de viata a lui Flori, dintr-un oarecare punct incolo, n-a mai fost asa frumoasa cum este pasiunea ei pentru modelarea lutului polimeric! Aceasta a salvat-o. Sotul a sprijinit-o inca de la inceput in pasiunea ei, care o bucura nespus de mult! Desi niste bani din vanzarea lucrurilor muncite de ea i-ar prinde cum nu se poate mai bine, iata ce ne spune Flori: „Preturile pe care le pretind eu pentru lucrarile mele sunt accesibile, doar cat sa scot investitia in material, gazele consumate, iar pentru mine o jumatate de ceasca de cafea! Taxele pentru targuri sunt mult prea mari, iar cei care apreciaza valoarea hand- made-ului, sunt inca putini. Asadar, calculati si dumneavoastra!”

Draga de Flori este insa bucuroasa ca poate face lucruri frumoase cu care isi bucura prietenele si clientele, atatea cate sunt. Dumnezeu s-o ajute sa bea o cafea intreaga de pe urma muncii sale, ba, sa aiba sa dea si altora cate o cafea!

Sa alegem handmade, pentru ca ne prinde cel mai bine! In plus, ajutam la dezvoltarea singurei ramuri de productie a lucrurilor muncite cu suflet: cea handmade! (Cautati in partea stanga a blogului bannerul lui Flori!)

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s