Carmen Petrisor, mestera tuturor materialelor de lucru.

Salutari, cu drag, tuturor! Sunt foarte bucuroasa sa pot continua, printr-un nou articol, demersul meu de promovare, in stil modest, dar inimos, a handmade-ului romanesc. (Nu creatorii lipsesc, cat starea mea de bine, care… Ei, dar astea-s fleacuri! Pentru o vorba buna despre handmade, oricand, „la datorie”!)

Carmen Petrisor. Stiti voi, oare, de ce scriu acum despre ea? Pentru ca nu are astampar sa creeze. Iar aceasta, e de apreciat. Orice petic, piatra sau aschie de lemn (exagerez, dar nu prea mult) este un bun material de creatie pentru Carmen. Pai, s-o luam asa: foloseste pentru accesoriile sale si tot ceea ce face, margele si pietre semipretioase,  scoicile, piatra, lemnul, materialele reciclabile, pastele fainoase, cartonul, conurile de brad, firele de crosetat si de tricotat, lana impaslita, fetrul. Orice ii cade sub privire sau in maini, o inspira! „Matasea naturala si mai nou cea shibori ribbon m-au cucerit si realizez cu ele coliere, brose si altele.”

In fiecare zi realizeaza cate ceva, niciodata mai putin de trei ore din timpul sau liber! Si aceasta, de ani si ani de zile! A descoperit, mai recent, tehnica impaslirii lanei, si face din aceasta, din lana impaslita, adica, esarfe, coliere, etc. Mie imi plac si croseturile lui Carmen, si coronitele sale, si, in mare, imi place ca este fericita creand! De aceea v-am prezentat aceasta femeie, ca sa ne motiveze si pe noi sa ne traim la fel de frumos, vietile! Sa realizam in fiecare din zilele noastre, cate ceva: un rand la un sal, cateva cruciulite la o cusatura, fiecare, dupa stiinta, pricepere si placere.

Alegeti handmade! Alegeti sa creati voi inseva! Purtati handmade! Este cel mai cel! Unicat, personalizat, lucrat cu suflet!

Pe data viitoare, dragele mele cititoare, creatoare, prietene! (Accesati bannerul lui Carmen, din partea stanga a acestui blog, pentru a vedea si mai multe dintre creatiile sale.)

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s