Ramona: „Traiesc pentru handmade!”

Dragele mele prietene, mari iubitoare de handmade, bun regasit!

A mai trecut o saptamana de mestesugarit si de cumparat materiale de lucru si produse handmade finite. O saptamana frumoasa, in care am avut ce admira si pe facebook, unde imaginative si talentate creatoare isi prezinta cele mai recente sau mai dragi realizari.

Am avut, nu de mult, o discutie telefonica deosebita cu Ramona, o prietena cu sufletul deschis total. Foarte transparenta, patimasa si generoasa, Ramona  mi-a spus ca traieste pentru handmade, iubindu-l mai presus de orice altceva! Ca, determinata, prolifica si  adaptiva cum este, daca ar avea o piata de desfacere asigurata, ar putea trai exclusiv din lucrul mainilor sale! Cu greu recunoaste alta realitate decat lumea handmade-ului, atat de mult iubeste ce face! Lucreaza mai mult in weekend, si serile, ascultand muzica ambientala, facand orice, din orice! Cunoaste si practica diverse tehnici handmade, valorifica si revalorifica orice obiect/ material posibil, ba, chiar isi face singura materiale, acasa, cum ar fi: portelanul rece! (Din care poate oferi spre vanzare si celor interesati. In acelasi timp, doreste sa daruiasca din acest material, sau din alte materiale cu care lucreaza si-i prisosesc, panglica, de exemplu, uneia dintre voi, daca vreti.)

Ramona lucreaza flori kanzashi pentru accesorii sau aplicatii, splendide si realistice ornamente din hartie creponata. Ii place si tehnica servetelului… Are stilul sau propriu, dar lucreaza si la sugestia clientelor sale.

Mai sunt foarte multe de spus despre Biju Ramons, dar va invit sa ii vizitati paginile de profil de pe facebook, accesand cuvintele inrosite din text sau bannerul care o reprezinta pe frumoasa Ramona, aflat in partea laterala stanga a acestui blog si sa va si imprieteniti cu ea, in acelasi timp.

Va multumesc pentru vizita, pentru prietenie si pentru interesul vostru pentru handmade, pe care aveti generozitatea sa il impartasiti si cu mine. Pe data viitoare, dragele mele! Va doresc pace si bucurii si va recomand inca o data: Alegeti intotdeauna lucruri handmade! Sunt unice, lucrate cu suflet, ne personalizeaza si ne prind cel mai bine!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s