Adriana Mariescu

Dragele mele, imi este tare drag sa scriu despre Adriana Mariescu. Pentru ca e lipicioasa si haioasa si dezghetata si talentata SI! Mi-a fost recomandata de o prietena comuna, mai veche cu Adriana, mai noua cu mine. Sunt sigura ca intelegeti ca eu, senzitiva fiind, scriu in functie de sentimentele pe care persoana pe care o recomand si creatiile sale mi le provoaca. Uneori, mai rar din fericire, colaborarile mele cu artizanii pe care-i prezint aici sunt absolut seci si formale. Astfel, imi e greu sa compensez singura entuziasmul pentru respectivele creatii handmade, atunci cand nu imi este transmis. Or, Adriana aceasta, modesta, fiind ea exagerat de critica si tipicara, nu si-a laudat bijuteriile, cat dragostea de a le face! Are mult umor si e vorbareata, asa ca dupa discutia pe care am purtat-o  am ramas cu senzatia ca bijuteriile facute de o femeie nu doar cu un simt estetic dezvoltat (mostenit de la mama sa) ci si cu astfel de calitati morale cum este si sinceritatea, nu pot fi decat deosebite si de preferat. Ea este inginer chimist (deh, nimeni nu e perfect!) dar are dintotdeauna aptitudini pentru lucrul manual: a crosetat, a brodat, a cochetat si cu tehnica  soutache, si cu cea quilling, si cu decoupage-ul.

 Modelele bijuteriilor sale ii apartin. Ii place foarte mult sa lucreze cu margelutele super duo, cu pietre semipretioase (adora, spune ea turcoazul si lapis lazuli si de ceva vreme „ochii de tigru” ii tot fac cu ochiul; v-am spus ca are haz, nu?).  De putina vreme a descoperit placerea de a lucra pe piele, ca material de baza. „Ma asteapta pe bancul de lucru multe idei de pus in margelute, macar de as avea mai mult timp!”

Eu zic ca despre Adriana si ce ii place ei sa faca am vorbit cat trebuia, nici prea mult, nici prea putin. Hai acum sa privim colajul de fotografii de mai jos (si mai apoi si pagina sa de facebook, dand click pe bannerul Adrianei de pe blogul meu) si sa ne imaginam ce ne-am alege daca am vrea o bijuterie facuta de ea si la ce-am asorta-o, cine stie, intr-o zi…

Alegeti handmade caci stim bine ca e lucrat cu suflet! Pe data viitoare!


Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un comentariu